Du sa du behövde tid och du hade tid.

Ååh, jag fick en sån lust att gå på stan i San Sebastián med Helena. Men det finns liksom inget jag kan göra åt det just nu. Vad jag däremot kan göra är att skriva lite oftare här. För det är rätt så knapert med inlägg, om man säger så.

Nej, jag måste säga att Lars Winnerbäcks "Du hade tid" som är en cover på Ani DiFrancos "You Had Time", är mycket bättre än just "You Had Time". För i "You Had Time" sjunger hon "And you're a chinashop and I'm a bull, you're really good food and I'm full" samtidigt som LW har översatt föregående fras med "Du är ett glashus och jag en sten, men det är du som försöker se genom mig", och det går, enligt mig, rakt in i hjärtat.

Kramkalas.

Mina underbara spanjorer!

Jag ringde H i Spanien förut. Vi pratade i en kvart om allt möjligt. Sen fick jag prata med Olatz och min lilla kotte på 4 år sa "Tack så hemskt mycket för den fina fina väskan!". Sen sa hon "Evelina, när kommer du till mig?", då smälte mitt hjärta och jag började nästan gråta för att hon är så söt.

Kramkalas.

Donate Free WaterMåste man ha körkort?

Jag är så glad att jag förmodligen strålar!!

Pappa kommer hem från jobbet. Vi säger hej till varandra, han frågade om jag har haft en bra dag. Jag hade haft en bra dag. Och vad han sedan sa gjorde den ännu bättre. "Du vet --- på jobbet, vi pratade om AuPair idag och hon sa att hennes kompisar som bor i utkanten av London vill ha en AuPair i juni nästa år. Och hon undrade om du var interesserad." Nu kunde jag ine dölja leendet som sträckte sig från öra till öra och mungiporna nästan möttes i nacken. "Ja, det är klart!!! Måste man ha körkort?" blev mitt svar.

Man var tvungen att ha körkort. Men fatta.
Jag kanske har möjligheten att åka till London som AuPair utan massa krångel med byråer och liknande.

Kramkalas.

Solen i Ögonen

Jag hade extremt roligt hos Ellie igårkväll. Speciellt framåt 23... :) Tjugo över tolv ringde pappa och tyckte att jag borde pallra mig hem. En kvart senare pallrade jag mig faktiskt hem.

Ikväll ska vi till Anusa, jag och Ellie. Det skulle nog komma lite mer folk, och folk är ju alltid trevligt!

Jag ska sätta mig och kolla på "Solen I Ögonen". Myyyyys!!

Kramkalas.

Vad är en bal på slottet...?

Dagen har varit förvånansvärt frukstansvärt bra. Våran teckenspråkslärare var sjuk, vikarien var också sjuk. Så 8:15 satt jag och Anna på varsin stol och visste inte riktigt vad vi skulle göra i tre timmar, ända tills 11:25 då svenskan började.
Men det löste sig. Skolkataloger och ipods. Tack. Sen åt vi lunch med Oskar, Richard och Lollo, trevligt.

Ikväll ska jag bege mig upp för de tre backarna och hem till Elliepie (Glödande Pennan). Hon slutar vid halv fyra så jag ska ringa och se om jag ska ta med mig något, vi ska tydligen äta pizza. Blir väl en del Facebook och MSN om jag får gissa... Hehe.

Nej, nu är det nog med ointeressantheter för denna gången.

Kramkalas.Potatisvärpning.

En snabb uppdatering...

- Jag och Ellie har bildat en förening. Typ...
- Föreningen innebär nya namn, Gyllene Vispen och Glödande Pennan.
- Anna fick också vara med och fick namnet Blossande Kinden.
- Vi har så mycket internskämt så det skriker om det.
- Ellies morsa värper potatis i lila Dileva-klänning.
- Jag ska googla miljöproblem.

Tack för en underbar kväll... Blä.

Kramkalas.


WiiFit med min Pingla.

Det är vinteridrottsdag idag. Jag och Eliepie skulle tagit en runda runt Bryngenäs och Skår. Men vi insåg snabbt att vi verkligen inte ville bege oss ut på långpromenad i regnet och rusket. Så vid ett kommer min pingla hit för att spela WiiFit med mig. Vi ska sätta rekord på allt som kan tänkas vilja ha rekordsättning. :P

Tills dess ska jag nog ta mig lite frukost och plugga grammatik en español. För jag hyser starka hatkänslor mot provet imorgon. Och då måste man ju plugga för att ens ha chans till att få godkänt... Det är iallafall vad jag har lärt mig.

Kramkalas. 

Åh, vad jag har saknat mig.

En vecka utan att jag lämnat minsta tecken på överlevnad. Men jag lever och kan stå på mina ben.

Veckan som gått har varit slapp och lite lätt seg. Man kan säga att jag inte hade full fart mot helgen. Men på lördags morgonen tog den jättefart, en sväng på vinden med mamma, sen ner till mammas kontor, möta Jess utanför rådhuset, göra slut på pengar, fika, göra slut på mer pengar och sedan gå hem, flera mil typ...
Jag bytte pengar mot saker i affärerna såklart, en blus, mascara, sjal och typ världens snyggaste väska kånkade jag hem.

Idag kånkade jag hem en musmatta och ett stort doftljus med vaniljsmak. Eller ja, vaniljsmak var väl kanske att ta i. Om sanningen ska fram har jag inte smakat på det...

Nu ska jag äta våfflor med grädde och sylt.

Kramkalas.

the BIG change.

Så har jag lullat bort ännu en dyrbar lördag.
Jag förstår inte vad det är med mig. Tiden bara går och går och jag har ingen aning någonstans om vad jag har gjort under dagen. Jag vet bara att det är söndag imorgon och att jag verkligen måste plugga Naturkunskap om jag ens ska ha chans till godkänt...

Jag måste ta tag i mitt liv nu. Ja, visst låter det dramatiskt? Planera och prioritera. För när jag tänker efter så sitter ett MVG sååå himla mycket bättre än en kväll framför TVn. Jag har insett att jag även blir nerdragen i surdegen av min omgivning som klagar på allt. Det smittar. Tycker någon annan att en uppgift är ett helvete, så visst fan tycker jag det också. Men hur svår kan det vara egentligen??

Jag har...
Naturkunskap
Spanska
Kulturhistoria

Innan vecka 7. Så det är vad jag måste satsa på.
Så kära TV, jag är försoffad. Så jag tar en paus, satsar på MVG och har världens underbaraste vår.

Kramkalas.


Jag ska nog avskaffa snön.

Sitter med ett öga på tvn och Körslaget. Hanna Hedlunds kör åker släde i snön. Jag kanske följer med min pappa, min bror och 9 personer till till Orsa, vecka 7. Jag har absolut ingen aning om varför jag fått för mig att åka med efter som att jag kämpar för att avskaffa snön. Om någon vill vara med i kampen så är det bara att höra av sig.

Avskaffa is också för den delen. För jag och mamma klättrade i skogen för att ta oss från huset ner till vägen i torsdags.

Kramkalas.

Ta-Da!!

Nu har jag sansat mig och bestämt mig.
Så TA-DA, nu ska jag göra vad jag vill göra och firar med ny design!Kramkalas.

How I Met Your Mother

Jag spenderade resten av min härligt "ensam hemma"-dag framför tvn och "How I Met Your Mother"-boxen, det är sällan jag varit så glad över en julklapp som min lillebror fått! Jag är nog lite småkär i Barney.

Och nu sitter jag här, tänkte ta en dusch och sedan ner i soffan med en kopp te och kolla på Grammisgalan.

Kramkalas.

Au-Pair!?

Andra halvan av gymnasiet sparkas igång imorgon runt nio. Jag har inte så mycket att säga om det...

Min dag började däremot klockan 6:01 då min klocka ringde. (För att vara i fas imorgon så offrade jag min sista jullovssovmorgon.) Så jag ramlade ur sängen och tvättade ansiktet med iskallt vatten. Sen dess har jag varit på topp!
Jag har plockat ur diskmaskinen, ätit frukost, lunch... Sen har jag funderat på vad jag ska göra efter gymnasiet. Funderade gjorde jag i sisådär fyra timmar. Jag kom fram till saker och ting. Det är trots allt ett år kvar tills jag seriöst måste börja fundera på vad jag vill göra med mitt liv. Men jag vill åka iväg som Au-Pair i ett år eller så.

Jag tänkte att julen är ju slut. Kaputt liksom. Så bloggen ska färgas rosa. Mums.

Kramkalas.


2009, speciellt? Ohja.

Varje år, de senaste 3 iallafall, har min tanke när jag vaknar på nyårsdagen varit. Nytt år, nytt liv. Det har aldrig funkat, inte en enda gång. Självklart tänkte jag samma sak idag. Sen läste jag ett mejl jag fått. H skrev att detta året kommer bli det bästa, något speciellt. Och jag hoppas verkligen det, så jag håller alla mina tummar för att det ska bli det, jag ska kämpa som sjutton för att nå mina mål. 15 kg lättare och högre betyg!

Det är dag 1 av 365. Jag har 364 dagar på mig att göra något åt allt jag ogillar med mig själv. Hej då 2008, du var helt okej. Hello 2009, det är något speciellt med dig. (Det rimmade! :P)

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och se på årets andra film, The Pineapple Express.

Kramkalas.


RSS 2.0