Inget mer Hello Euphoria på ett bra tag!

Nu har jag bloggat här i lite mer än ett år. Och jag har bestämt mig för att lägga Hello Euphoria på hyllan och göra plats för ett lite finare ställe dit jag i eftermiddags anlände. Jag har efter några timmars funderande bestämt att låta det vara en liten hemlis. Jag vill ha en helt ny blogg, ingen fortsättning! :) Men med lite klur kan man nog hitta dit utan att fråga...

Tack och kram! :)

Jag älskar inte regn!

Då var det äntligen måndag. Jo, tjena!

Jag ska alldeles strax sätta mig på cykeln och trampa ut i regnet, det ska ju bli mysigt minsann. Tack och lov så får jag ju inte jobba i mina vanliga kläder! Det hade varit härligt att springa omkring på ett laboratorium i 4 timmar iklädd dyblöta jeans! Mums.

Nej, regnet väntar på mig!

Kramkalas.

5 veckor kvar till Spanien!

Efter en brabrabra helg är jag en rosa plattång rikare, jag vet vilken buss som går till Bäckebol, och jag längtar hysteriskt till Spanien. Denna finfina söndagen har jag spenderat på stan med världens bästa Freja, vi drack te på Ljungblads och pratade om Spanien. Vi rotade igenom rean på Lindex och fann oss lite smått och gott. För min del blev det små hårsnoddar och en kajal från Nivea för 9,50:- styck! Freja köpte världens snyggaste gråa kofta, den är världens snyggaste bara för att jag köpte en likadan fast svart i fredags! :)

Nu ska jag leta bra budget hotell i Bilbao och om en halvtimme är det Privileged på kanal5!

Kramkalas.

RSS 2.0